Termeni și condiții

Termeni generali

Blue Petal este denumirea comercială a Szenasi Papp Szidonia PFA, persoană juridică cu sediul in Florești, jud. Cluj, str. Florilor nr. 77, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. F12/271/2014, având CUI 32776760.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tăcită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.bluepetal.ro, Blue Petal își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.


Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.bluepetal.ro este proprietatea Szenasi Papp Szidonia PFA.

Blue Petal garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.bluepetal.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră. Bazele de date, programe, fotografii, elemente de grafică, sunt proprietatea Szenasi Papp Szidonia PFA, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțiala sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin acord cu cele mai sus menționate.

Pentru raportarea drepturilor de autor ne puteți trimite sesizarea dumneavoastră la adresa de e-mail: petal.porcelain@gmail.com


Securitatea datelor personale

Szenasi Szidonia PFA garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul în prealabil al clientului. Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa Blue Petal.


Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați, de asemenea, pagina Politica de confidențialitate care se aplică vizitei dumneavoastră pe pagina noastră web.


Despre produse. Instrucțiuni de folosire și păstrare a produselor. Garanția produselor

Produsele comercializate pe www.bluepetal.ro sunt realizate în întregime în atelierul nostru din Florești. Toate informațiile prezentate pe acest site, au rolul de a descrie cât mai corect produsele și de a ajuta potențialul Cumpărător. Fiind produse lucrate și pictate manual, vă rugăm să aveți în vedere că datorită acestor caracteristici, produsele primite pot fi ușor diferite de cele din fotografiile de prezentare a produselor.

Bijuteriile au părți componente de altă natură (aliaje metalice, adezivi, șnururi de diverse tipuri), astfel vă rugăm să țineți cont de anumite aspecte:

 • evitați contactul cu apa
 • nu supuneți produsele la șocuri mecanice (izbituri, loviri, etc)
 • nu purtați produsele în timpul activităților sportive, casnice, sau alte activități în timpul cărora produsele se pot zgâria, deteriora, deforma sau chiar rupe
 • deschideți ușor închizătorile colierelor, deoarece manevrarea bruscă a acestora poate duce la defectarea lor
 • păstrați produsele în spații uscate

Pentru a vă putea bucura de folosința îndelungată a produsului și pentru a fi îndreptățit să beneficiați de orice garanție stabilită prin legea nr. 449/2003, vă rugăm să evitați astfel de acțiuni.

Scopul nostru este ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele achiziționate. În cazul în care există nemulțumiri față de produsele noastre, vom găsi soluția optimă pentru a rezolva situația. Astfel, produsele care nu sunt conforme cu așteptările voastre, se pot returna cu condiția să ne anunțați în prealabil. 


Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face prin curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe acest site se încadrează între 2 si 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii. În cazul în care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda, clientul urmând a fi notificat în legatură cu această situație.

Livrarea comenzilor este la alegere

 • prin curierat rapid - 20 lei
 • comenzile se pot ridica din atelierul nostru. În acest caz vă vom contacta când produsele sunt pregătite.

* Prețurile sunt valabile în aria de acoperire a firmei de curierat. Taxele suplimentare de curierat vor fi achitate de către client. Dacă sunt kilometri suplimentari, veți fi contactat pentru confirmarea comenzii.

**Pentru comenzile de peste 350 lei transportul este gratuit.

Modalități de plată:

Produsele achiziționate de pe site se pot achita:

 • plata ramburs - produsele sunt achitate curierului în momentul primirii coletului 
 • plata prin transfer bancar - produsele vor fi expediate doar după  confirmarea recepționării plății în cont.
 • plata cu cardul - prin platforma de plăți online Stripe
 • plata numerar sau cu cardul în cazul ridicării produselor din atelier


Returnarea produselor:

Potrivit legislației în vigoare (OUG 34/2014), produsele achiziționate de pe site-ul www.bluepetal.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

În momentul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne anunțați. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate - noi, fără urme de folosință, în ambalajul original. Noi vom restitui contravaloarea produselor prin transfer bancar, în termen de 10 zile calendaristice.

Cumpărătorul suportă cheltuielile de expediere conform legii române.

Excepție de la regulile de mai sus menționate, sunt comenzile primite de dumneavoastră care nu corespund specificațiilor menționate sau prezintă defecte de fabricație. În cazul acestora, returnarea/ schimbarea produsului se face pe cheltuiala noastră.


Litigii
Orice litigiu apărut în legătura cu utilizarea serviciilor și produselor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.