Sursele noastre de inspirație... sau mai bine zis, echipa noastră

28.09.2022

Suntem mari admiratori ai naturii, lumea animalelor ni se pare fascinantă și dacă am avea ocazia am călători și în spațiu. În acest articol vă voi povesti despre sursele noastre de inspirație (cele mai importante), cele care ne fac să zâmbim de fiecare dată și fără ele viața noastră ar fi mult prea seacă. Vă invit să faceți cunoștință cu colegii noștri blănoși sau înaripați.


Directori generali

Sunt trei la număr și formează o echipă serioasă. Ei sunt responsabili de angajarea sau concedierea personalului, stabilesc remunerația, conduc, organizează și controlează întreaga activitate a atelierului. Au foarte mult de lucru, starea lor de oboseală cronică e de înțeles. Este vorba de Nudli, Mia și Baj , felinele noastre  3, respectiv 2 ani (cele negre sunt frate și soră).


Departament design de produs

Sunt doi și foarte rar se înțeleg, mereu au ceva de zis sau de reproșat și sunt foarte-foarte încăpățânați. Ne înțelegem greu cu ei, dar când deschidem cutia de conserve sunt cei mai mulțumiți. Ei sunt Netty și Zsuzsi, două fetițe teckel cu părul lung, 13 și 4 ani.


Departament vânzări

Cel mai talentat director de vânzări care există pe această planetă este Ziggy, papagalul nostru amazonian de 18 ani. Dacă este nevoie râde, sau plânge, câteodată latră, tușește, dar știe să salute foarte politicos.

Ziggy
Ziggy

Echipa reprezentanților de vânzări (cu unul din ei veți vorbi dacă ne sunați): 

  • Toni și Rudi (2 papagali Micul Alexander)
  • Ricsi (nimfă)
  • Géza și Vilma (2 peruși)

* reprezentanții de vânzări sunt mai rușinoși, nu ne-au lăsat să facem poze


Responsabili de calitatea produselor

Jurij și Mandula (Migdală) fac o treabă excelentă. Sunt foarte atente la cele mai mici detalii, mereu ne atenționează dacă ceva nu este în regulă. Le place să lucreze mai ales în timpul nopții. Ele sunt chinchillele noastre.

Secretariat:

Sunt cinci fete minunate, fiecare cu o personalitate nemaipomenită. Mereu vesele, vorbărețe dar în același timp foarte harnice. Ele sunt găinile noastre, cinci la număr: Berta, Panka, Ella, Sári și Juci. Au și un coleg mai sever, el are grijă ca fetele să nu se piardă în povești. El este Marci, cocoșul, regele curții.


Paza și protecție

Sunt cei mai tineri din echipa noastră, mai au mult de învățat. Ei sunt cei care vă vor întâmpina când veniți la noi în atelier. Sunt extraordinar de prietenoși, dar la nevoie își arată și latura lor mai serioasă. Faceți cunoștință cu Pixel (cățel salvat de pe marginea drumului, are 8 luni) și Lola (cea mai pupăcioasă boxeriță, are 4 luni)


Ca încheiere mai jos găsiți câteva produse care reprezintă membrii echipei noastre. Dacă vreți și voi o broșă cu prietenul vostru necuvântător nu ezitați să ne contactați. Reprezentanții de vânzări vă vor ajuta cu cea mai mare plăcere :)