Inspirációs forrásaink...avagy a mi kis csapatunk

2022.10.04

Szeretjük, csodáljuk a természetet, az állatvilág elvarázsol és ha lehetőségünk lenne, az űrben is utaznánk. Ebben a cikkben az inspirációs forrásainkról (a legfontosabbakról) fogok mesélni, amelyek minden alkalommal megmosolyogtatnak bennünket, és nélkülük túlságosan hétköznapi lenne az életünk. Ismerjétek meg négylábú és szárnyas munkatársainkat.


Vezetőség

Szám szerint hárman vannak, és komoly csapatot alkotnak. Ők felelősek a személyzet alkalmazásáért vagy elbocsátásáért, a havi bér megállapításáért, ők vezetik, ellenőrzik, megszervezik a műhely tevékenységét. Nagyon sok a munkájuk, érthető krónikus fáradtságuk. A mágikus trió: Nudli, Mia és Baj, 3 ill. 2 éves cicáink (a feketék testvérek).


Nudli
Nudli
Mia
Mia
Baj
Baj

Terméktervezési osztály

Ketten vannak és ritkán jutnak közös nevezőre, mindig van valami mondanivalójuk vagy kritizálnivalójuk és nagyon-nagyon makacsok. Nehezen boldogulunk velük, de amikor kinyitjuk a konzervet, ők a legelégedettebbek. Ismerjétek meg Nettyt és Zsuzsit, két hosszú szőrű tacskólányt, 13 ill. 4 évesek.


Zsuzsi
Zsuzsi
Netty
Netty

Értékesítési osztály

Bolygónk legtehetségesebb értékesítési vezetője Ziggy, a 18 éves Kékhomlokú amazon papagájunk. Ha kell nevet vagy sír, néha ugat, köhög, viszont nagyon udvariasan tud köszönni.


Ziggy
Ziggy

Az értékesítési képviselők csapata (ők válaszolnak, ha hívtok :) ): 

  • Toni és Rudi (2 kis sándorpapagáj) 
  • Ricsi (nimfa)
  • Géza és Vilma (2 hullámos papagáj) 

* az értékesítési képviselők félénkebbek, nem akartak fényképeződni

Minőségi ellenőrök

Jurij és Mandula kiváló munkát végeznek. Nagyon odafigyelnek a legapróbb részletekre is, mindig figyelmeztetnek, ha valami gond van. Főleg éjszaka szeretnek dolgozni. Ők a mi csincsilláink.


Jurij
Jurij
Mandula
Mandula

Titkárság

Öt csodálatos lány dolgozik csapatunkban, mindegyik a maga kis személyiségével. Örökké vidámak, beszédesek, de ugyanakkor nagyon szorgalmasak. Ők a mi tyúkjaink: Berta, Panka, Ella, Sári és Juci. Van egy szigorúbb kollégájuk is, ő gondoskodik arról, hogy a lányok ne veszítsék el a fejüket ha túl sok munkájuk akadna. Ő Marci kakas, az udvar királya.


Sári és Ella
Sári és Ella
Marci
Marci

Biztonság és védelem

Ők a csapatunk legfiatalabb tagjai, még sokat kell tanulniuk. Ők azok, akik elsőként üdvözölnek, ha meglátogatjátok műhelyünket. Rendkívül barátságosak, de szükség esetén a komolyabb oldalukat is megmutatják. Ismerjétek meg Pixelt (az út széléről mentett  8 hónapos kutyust) és Lolát (a 4 hónapos boxerkénket).


Pixel
Pixel
Lola
Lola

Befejezésül néhány olyan terméket mutatunk be, amelyek csapatunk tagjait képviselik. Ha te is szeretnél egy kitűzőt négylábú barátodról, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Értékesítési képviselőink szívesen segítenek neked :)