Returnarea produselor


Potrivit legislației în vigoare (OUG nr. 34/2014), produsele achiziționate de pe site-ul www.bluepetal.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

În momentul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne anunțați. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate - noi, fără urme de folosință, în ambalajul original. Vom restitui contravaloarea produselor prin transfer bancar în termen de 10 zile.

Cumpărătorul suportă cheltuielile de expediere conform legii române.

Excepție de la regulile de mai sus menționate, sunt comenzile primite de dumneavoastră care nu corespund specificațiilor menționate. În cazul acestora, returnarea/ schimbarea produsului se face pe cheltuiala noastră.

Dacă doriți să returnați un produs achiziționat din magazinul nostru online, vă rugăm sa ne contactați.


Despre produse. Instrucțiuni de folosire și păstrare a produselor. Garanția produselor


Produsele comercializate pe www.bluepetal.ro sunt realizate în întregime în atelierul nostru din Florești. Toate informațiile prezentate pe acest site, au rolul de a descrie cât mai corect produsele și de a ajuta potențialul Cumpărător. Fiind produse lucrate și pictate manual, vă rugăm să aveți în vedere că datorită acestor caracteristici, produsele primite pot fi ușor diferite de cele din fotografiile de prezentare a produselor.

Bijuteriile au părți componente de altă natură (aliaje metalice, adezivi, șnururi de diverse tipuri), astfel vă rugăm să țineți cont de anumite aspecte:

  • evitați contactul cu apa
  • nu supuneți produsele la șocuri mecanice (izbituri, loviri, etc)
  • nu purtați produsele în timpul activităților sportive, casnice, sau alte activități în timpul cărora produsele se pot zgâria, deteriora, deforma sau chiar rupe
  • deschideți ușor închizătorile colierelor, deoarece manevrarea bruscă a acestora poate duce la defectarea lor
  • păstrați produsele în spații uscate

Pentru a vă putea bucura de folosința îndelungată a produsului și pentru a fi îndreptățit să beneficiați de orice garanție stabilită prin legea nr. 449/2003, vă rugăm să evitați astfel de acțiuni.

Scopul nostru este ca toți clienții să fie mulțumiți de produsele achiziționate. În cazul în care există nemulțumiri față de produsele noastre, vom găsi soluția optimă pentru a rezolva situația. Astfel, produsele care nu sunt conforme cu așteptările voastre, se pot returna cu condiția să ne anunțați în prealabil.