Livrarea produselor


Livrarea produselor se face prin curierat rapid DPD. Taxa de transport este 20 lei.

Termenul de livrare al produselor cumpărate de pe acest site se încadrează între 2 si 5 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii. În cazul în care nu avem produsul dorit pe stoc, ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda, clientul urmând a fi notificat în legatură cu această situație.


Pentru comenzile de peste 350 lei transportul este gratuit. 


* Prețurile sunt valabile în aria de acoperire a firmei de curierat. Taxele suplimentare de curierat vor fi achitate de către client. Dacă sunt kilometri suplimentari, veți fi contactat pentru confirmarea comenzii.

** În cazul trimiterii în alte țări vă rugăm să ne contactați și noi vom găsi soluția ideală.


De asemenea comenzile se pot ridica și din atelierul nostru. În acest caz vă vom contacta când produsele sunt pregătite. Adresa atelierului: str. Florilor nr. 77, Florești, jud. Cluj


Plata produselor


Bluepetal.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:


Plata cu cardul

Plata se realizează prin Netopia Payments. După finalizarea comenzii veți fi redirecționat către platforma securizată a procesatorului de plăți. Carduri acceptate: Visa și Mastercard.

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

După trimiterea comenzii, veți primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății.

Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactați și să ne trimiteți o copie după ordinul de plată.

Plata la sediu

Plata este efectuată integral la sediul atelierului, se poate achita numerar sau cu cardul.