Bijuterii și accesorii pentru persoane îndrăznețe și nu numai


Salutare tuturor si bine ați venit in magazinul nostru virtual.

Patru câini, trei pisici teroriste, un papagal amazonian, cinci papagali mai mici, două chinchille, cinci găini, un cocoș, câțiva pești, o soție și un soț e amestecul perfect pentru a naște un întreg buchet de povești pline de fantezie și umor pe care cum altfel să le imortalizăm decât prin picturile noastre pe obiecte din porțelan.

Atelierul Blue Petal a luat naștere în 2014 în satul Florești, județul Cluj și de atunci încercăm să umplem lumea cu bucurie prin creațiile noastre unice. La început a fost un proiect part-time, dar acum a devenit stilul nostru de viață și suntem încântați de alegerea făcută. Principalii creatori suntem Szidi și Zsolt, un biotehnolog în medicină veterinară eșuat și un arhitect rătăcit. 

Produsele sunt realizate cu mare atenție în atelierul nostru. Fiecare obiect este lucrat și pictat manual înainte de ardere. Folosim coloranți speciali rezistenți la 1250 grade Celsius, temperatură la care se face arderea finală. Datorită acestor procedee, fiecare produs scos din cuptor este unicat. 

Universul nostru devine și mai colorat mulțumită figurinelor croșetate, care de asemenea se nasc la noi în atelier.

Dacă sunteți curioși cum sunt realizate produsele noastre, așteptăm să ne vizitați. Atelierul nostru se poate vizita doar pe bază de programare telefonică (mai chiulim și noi câteodată).

Pentru o doză bună de veselie și un zâmbet sincer vă așteptăm în lumea noastră magică .