Introducere

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru. Prezenta Politică de confidențialitate (”document”) explică modul în care  colectăm, utilizăm şi gestionăm informaţiile cu caracter personal. Vă recomandăm să le citiți cu atenție.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările noastre principale. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Prin vizitarea site-ului, achiziționarea produselor noastre sau prin interacțiunea cu noi prin orice mijloc și/sau prin intermediul oricărui canal de comunicare (e-mail, telefon, rețele de socializare etc), sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu cele descrise în prezenta Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Blue Petal este denumirea comercială al Szenasi Papp Szidonia PFA, cu sediul în Florești, jud. Cluj, str. Florilor nr. 77, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F12/271/2014, cod fiscal 32776760, și, potrivit legislației, este operatorul responsabil de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să ne contactați la adresa de e-mail: petal.porcelain@gmail.com.

Putem schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail

Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, bluepetal.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea bluepetal.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar bluepetal.ro nu va solicita și nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către bluepetal.ro prin email la adresa contact@bluepetal.ro sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa contact@bluepetal.ro.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa contact@bluepetal.ro. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.