Adatkezelési szabályzat


Bevezetés

Köszönjük, hogy meglátogattad oldalunkat. Ez az adatvédelmi szabályzat ("dokumentum") elmagyarázza, hogyan gyűjtjük, használjuk és kezeljük a személyes adatokat. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el őket. 

Személyes adataid bizalmas kezelése az egyik legfontosabb gondunk. Ez a dokumentum tájékoztatni fog téged személyes adataidnak feldolgozásáról. 

Ha meglátogatod az oldalt, megvásárolod termékeinket, vagy bármilyen módon és / vagy bármilyen kommunikációs csatornán (e-mail, telefon, közösségi hálózatok stb.) keresztül kapcsolatba lépsz velünk, elfogadod ezt az adatvédelmi irányelvet. Ha nem értesz egyet az adatvédelmi szabályzatban leírtakkal, kérjük, ne használd szolgáltatásainkat.

Kik vagyunk és hogyan léphetsz velünk kapcsolatba?

A Blue Petal a Szénasi Papp Szidónia PFA kereskedelmi neve, székhelye Szászfenes, Kolozs megye, Florilor utca 77. szám, amelyet a Kereskedelmi Nyilvántartásba regisztráltak: F12 / 271/2014, adószám 32776760, és a jogszabályok szerint felelős a személyes adataid feldolgozásáért. 

Mivel mindig kíváncsiak vagyunk véleményedre, valamint megadunk minden további információt, amelyre szükséged lehet az adatkezeléssel kapcsolatban, ezért javasoljuk, hogy lépjél velünk kapcsolatba a petal.porcelain@gmail.com címen. 

Ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosíthatjuk. A jelen szabályzat minden frissítése és módosítása  azonnal érvényes, amelyet a webhelyen közzétéve és / vagy e-mailben értesítünk.

A személyes adatok forrása

1. A beleegyezéssel megszerzett és a Blue Petal webáruházon belül létrehozott elektronikus megrendelésen keresztül gyűjtött személyes adatokat dolgozzuk fel;

2. Csak a megrendelés teljesítéséhez szükséges azonosító adatokat dolgozzuk fel, a szállítás, a könyvelés és a szükséges kommunikáció érdekében;

3. A személyes adatokat nem hozzuk nyilvánosságra, és nem továbbítjuk más országokba.

Az adatkezelés célja

A Blue Petal a következő célokra dolgozza fel személyes adatait:

1. Az ügyfél által létrehozott elektronikus megrendelés teljesítéséhez (név, cím, e-mail, telefonszám);

2. hírlevelünk e-mailben történő elküldése, ha kérted (bármikor leiratkozhatsz)

3. a kérések, kérdések és / vagy panaszok megoldására

Ezen adatok megadása szükséges a termékek szállításához és az számla kiállításához. Elutasítása lehetetlenné teszi a megrendelések kézbesítését és a számla kiállítását.

A személyes adatok tárolásának időtartama

1. Adataid a fent említett feldolgozási célok eléréséhez szükséges ideig megőrizzük.

2. A Blue Petal-nak törölnie kell az összes személyes adatot a személyes adatok tárolásához szükséges időszak végén.

A személyes adatok kezelői

A személyes adataid feldolgozó harmadik felek a Blue Petal közreműködői. Ezen közreműködők szolgáltatásai elengedhetetlenek az elektronikus beszerzési és megrendelési folyamat sikeres befejezéséhez.

A Blue Petal közreműködői:

  • Webnode AG (online áruház rendszer);
  • Gyorsfutár szolgálat;
  • Google Analytics (weboldal elemzése);
  • Stripe (online fizetési platform)

Vásárló jogai

A szabályzat értelmében a vásárlónak joga van: 

1. A személyes adatokhoz való hozzáféréshez 

2. A személyes adatok helyesbítéséhez, megváltoztatásához

3. A személyes adatok törléséhez

4. A személyes adatok kezelésének megtagadásához

5. Az adatok hordozhatóságához

6. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos megállapodás írásban vagy e-mailben történő visszavonáshoz: petal.porcelain@gmail.com;

7. A felügyeleti hatósághoz szoló panaszhoz a szabályzat megszegése esetében.

A személyes adatok biztonsága

1. A Blue Petal kijelenti, hogy megtett minden szükséges technikai és szervezési intézkedést a személyes adatok védelme érdekében;

2. A Blue Petal technikai intézkedéseket tett annak érdekében, hogy biztosítsa az adattárolási helyet, és különösen a számítógéphez való jelszóval való hozzáférést, a víruskereső szoftverek használatát és a számítógép rendszeres karbantartását.

Utolsó sorban

1. A www.bluepetal.ro webhelyen történő elektronikus megrendeléssel az ügyfél megerősíti, hogy tájékoztatást kapott a személyes adatok védelmének minden feltételéről, és teljes mértékben elfogadja azokat;

2. Az ügyfél elfogadja ezeket a szabályokat a megrendelőlapon található jelölőnégyzet bejelölésével;

3. Az üzemeltető bármikor frissítheti ezeket a szabályokat. Az új, frissített verziót mindig közzé tesszük a honlapon.