Mosolygós, színes porcelán (és nem csak)

Termékeink szeretettel és gondos odafigyeléssel készülnek azok számára, akik nem a megszokottat keresik. A műhelyünkben készített ékszerek és kiegészítők extra egyéniséget és személyiséget kínálnak minden öltözéknek, legyen az elegáns vagy mindennapi.

Újdonságok

Miért válaszd az általunk készített termékeket?

Termékeink néhány olyan tulajdonsága, amelyet tudnod kell vásárlás előtt

”We like telling nice stories, all we need is a little white powder”

Események

Itt értesítünk a közelgő eseményekről/vásárokról.

GYIK

1. Van saját üzletetek?

Nincs, de műhelyünk látogatható, ahol megtekintheted az elérhető termékeket. Mielőtt meglátogatnál, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Időnként vásárokon is részt veszünk, ezek időpontját Facebook, Instagram oldalunkon és a weboldal Események rovatában közöljük.

2. Mi történik ha a megrendelt termék nincs raktáron?

Nincs külön készletünk a webüzlethez és a vásárokhoz, bár igyekszünk a vásárokon való részvétel során mindig frissíteni az árukészletet, nem mindig sikerül, és néha kimarad valami. Ha olyan terméket rendeltél, amely a vásár alatt elfogyott, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot, és te döntheted el, mi történik ezután: visszautaljuk a pénzösszeget, ha a termék ki lett fizetve, kicseréljük a terméket egy másik termékre, vagy újra elkészítjük (ebben az esetben 2-3 hetet kell várnod).

3. Készítetek személyre szabott terméket is?

Ha személyre szabott terméket szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot. Szívesen elkészítjük, ha technikailag lehetséges, csakis a mi stílusunkban. Az elkészítési idő általában 2-3 hét, ha az időszak zsúfoltabb (pl. karácsony előtt), akkor a várakozási idő meghosszabbodhat. Emiatt kérjük, időben keress minket. A készletből kifogyott és neked tetsző termékeket is megrendelheted, szívesen újrakészítjük. Mivel minden termék egyénileg készül. apró eltérések becsúszhatnak.